Nonno Antonio

Nonno Antonio betyder på svenska "Farfar Antonio" - namnet återspeglar tre generationer med start från farfar Antonio, sonen Antonio och barnbarnet Antonio. Alla tre namngavs efter helgonet Sankt Antonio av Padua.

Vi väntar på er!

Vår historia

est 2019

Nonno Antonio öppnade upp sina portar den 18e Augusti 2019 i restaurang Al Fornos gamla lokaler, detta strax innan världen vi tidigare kände fick en oväntad vändning. I skuggan av coronapandemin befann sig restauranger runt om i världen i en väldigt tuff period. En tuff period som för oss innefattade dyra investeringar och en stad tom på folk. 

Vid ett besök av Nonno Antonio diskuterades flera olika ideér och koncept i hopp om att rädda restaurangen. Nonno Antonio påtalade hur viktigt det är för en italiensk restaurang att bibehålla det ”autentiska Italien”, en känsla som ska flöda redan när man passerar genom dörren. En känsla av Italien är därför något vi alltid strävar att erbjuda. Hos oss kan du avnjuta en riktig napolitansk pizza vars tomatsås görs på italienska San Marzano tomater. Vår vedugn med stenplatta är direkt importerad från Italien och vårt alkoholsortiment består av otroligt god öl och vin. 

Välkomna in för en otrolig smakupplevelse med inspiration från vår käre Nonno Antonio.